Amsterdamse Artiesten Club

Reacties

Bedankt dat je onze website bezoekt. Schrijf hier een reactie in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je reactie zetten.

Geschreven door Yvonne Toele, 9. nov, 2011

Hoi Ger,de site is geweldig, de foto's zijn gezellig om naar te kijken , al ben ik er niet bij ik geniet er wel van. gr. Yvonne

E-mail:

@chello.nl

y.toele

Geschreven door Henk Wolleswinkel, 9. nov, 2011

Het was een heel gezellige avond met als thema country. Leuke muziek, en de demonstratie van een linedancegroep. Er werd ook in style gezongen door leden. Alles bij elkaar een geslaagde avond.Muzikale groet Henk

E-mail:

Website:

@planet.nl

wolle055

Geschreven door Ad de Peffer, 4. nov, 2011

Hallo allemaal. Mag ik even de host bedanken voor deze geweldig mooie website. Wie kijkt er ook even op mijn website? Leuk voor gitaristen. DOEN!
gitaarman.nl

E-mail:

Website:

Geschreven door Emmy, 4. okt, 2011

Wil er nog wel even bij vermelden dat ik de loterij in samenwerking met Ger heb gedaan, het kopen, inpakken,vervoeren.. Het vouwen van de loten ook met Henny en Ger.
Dat mogen we ook niet vergeten !!

Ik moet zeggen dat ik alle bewondering voor Marjan en Leo heb die dit elke maand weer voor elkaar krijgen..hulde!!

E-mail:

@caiway.nl

ab45

Geschreven door Henny, 4. okt, 2011

Lieve mensen,
Vergeet ik nog te schrijven dat Emmy de loterij zo goed heeft waargenomen gisterenavond voor Leo en Marjan. Zij waren met vakantie en Emmy heeft deze keer de prijzen verzorgd en de loten verkocht. Ik heb samen met haar al die lootjes zitten vouwen en als je daarmee bezig bent realiseer je je des te meer wat de anderen iedere maand weer doen voor onze loterij.
Emmy goed gedaan meid en bedankt hoor!
Henny

E-mail:

grannysmit

@versatel.nl

Pink Ribbon

Geschreven door Henny, 4. okt, 2011

Wat hebben we toch een formidabele club! Afgelopen zaterdag in het Oude Dorp in Amstelveen een groot podium met een prachtig (nieuw) spandoek van de AAC en artiesten die geheel belangeloos optraden in het kader van de aktie Think Pink ten bate van Viva La Donna. Er was erg veel werk verzet de dagen ervoor en het viel niet mee voor Ger Overmars en Henk Wolleswinkel in die hitte onder de luifel van het podium, dat uiteindelijk pal in de zon stond, te spelen. Jammergenoeg was de opkomst niet al te groot, maar er werd toch behoorlijk wat geld bij elkaar gebracht en "alle beetjes helpen", nietwaar? Waardering voor de burgemeester van Amstelveen, Jan van Zanen, die op uitnodiging van onze club, langskwam en een woordje sprak; dat gaf alles net een tintje extra, vond ik. Ook waardering voor de firma Koudijs en De Kapper, beide uit de Stationsstraat, die alles organiseerden, geweldig! Kortom, iedereen die hieraan heeft meegewerkt, of langs is gekomen om vooral het goede doel, maar ook onze mensen te steunen, hartelijk dank!

Onze clubavond van gisteren, 3 oktober 2011, was weer een geweldige avond! Los Cobanos (Musical Latina), van de Rotterdamse Artiestenclub (RAC) waren onze gasten en hun optreden werd een daverend succes. Een heel muzikaal trio, met verschrikkelijk veel energie, vulde het Party Centrum van Van den Adel gedurende een optreden van ruim een half uur. Leuk te zien dat deze Rotterdammers ook erg genoten van de Amsterdamse liederen die Ans Tuin, zoals altijd, weer prachtig en met veel verve zong. Al onze artiesten waren trouwens goed op dreef. Kelly ter Brugge en Ger Overmars zongen spontaan een paar duetjes, heel knap en echt voor herhaling vatbaar. Ook Piet de Witte gaf een voortreffelijk optreden en kreeg al snel iedereen met de beentjes van de vloer. Henk Wolleswinkel en Gerard van Elferen verzorgden deze avond uitmuntend de muziek en de sfeer zat er goed in.
Volgende maand is het thema "Country & Western", dat wordt vast ook weer dolle pret.
Mensen: zegt het voort en neem eens vrienden of familie mee, want hoe meer ziel hoe meer vreugd!
Iedereen ontzettend bedankt en als je het ook zo naar je zin hebt gehad, laat het eens weten via deze site. Zet een krabbel in het gastenboek, dat is leuk voor ons allemaal. Mocht je het niet naar je zin hebben gehad, mag je dat ook schrijven, kunnen we er misschien iets van leren...

E-mail:

grannysmit

@versatel.nl

Geschreven door TOOS vd MADE, 6. sep, 2011

WAT IS DIT EEN MOOIE WEBSITE
EN WAT HEBBEN JULLIE EEN GEWELDIGE
VERENIGING .ZODRA WE WAT MEER TIJD KRIJGEN WILLEN WE ZEKER LID VAN A.A.C. WORDEN. VEEL SUCCES

E-mail:

toosvdmade

@gmail.com

Geschreven door Marinella Bossert, 6. sep, 2011

Na een hele gezellig avond hebben jullie er een nieuw lid bij!

E-mail:

@online.nl

m.bossert

Geschreven door Nanny Woertman, 30. aug, 2011

Ik zal blij zijn als het nieuwe seizoen maandag weer begint heb het echt gemist.
Gezellig weer om iedereen te zien na deze toch wat teleurstellende zomer.
Heb wel erg genoten van de musical Zorro een paar weken geleden was echt een feest.
Tot volgende week allemaal!!!

Geschreven door Henny Smit, 9. aug, 2011

Mensenlief, wat was het gisteren geweldig in het DeLaMar theater bij de musical Zorro. Ik heb ontzettend genoten van niet alleen de zang, maar ook van de dans, de belichting, het decor, de costuums, het theater en bovenal van al die enthousiaste, getalenteerde mensen... wat een inzet en wat een uithoudingsvermogen. Petje af hoor!
Ook vond ik het heerlijk om eens met zoveel leden van de Amsterdamse Artiesten Club iets te ondernemen. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat we ooit nog een keer zo een kans krijgen.
Speciale dank aan Joop van den Ende voor de kaartjes én voor dat prachtige, nieuwe theater!!!!

Ik heb genoten...

E-mail:

grannysmit

@versatel.nl

Geschreven door Roos en Paul, 27. jul, 2011

Wat een geweldige website hebben jullie nu..en wij staan er ook nog op!!
Hopen jullie dit jaar weer te zien bij het
Kerstdiner bij ons in het Witte Huis..
hartelijke groeten van Roos en Paul
tot ziens allemaal!!!

E-mail:

roosenpaul

@hetnet.nl

Geschreven door Karin Wijnen, 18. jul, 2011

Wat een prachtige (vernieuwde ??? ) website. Hoop ook eens te komen, maar op de maandagavond moet ik mijn Zangkoor Vreugdezang dirigeren. Jammer, anders had ik met mijn koor wel eens willen komen kijken (en wat moois zingen De Buurt of zoiets. Misschien dat het ooit eens komt. Hartelijke groeten aan de kanjer Ger Overmars van zijn collega/muzikant Karin Wijnen en haar man Dries.

E-mail:

Website:

@upcmail.nl

k.estejewijenen

Geschreven door emmy, 11. jun, 2011

Zal als eerste eens iets in het gastenboek
plaatsen..hoop dat we veel bezoekers
krijgen die er iets in gaan plaatsen dan
heb je eer van je werk Ger..
en nu bijhouden...leuk werk he..
succes hoor..
gr.Emmy

E-mail:

@caiway.nl

ab45

MAZZEL EN BROOCHE VOOR DE HELE MISJPOGE

Nieuwe reacties

26.08 | 10:24

wat indrukwekkend ... Je bent geweldig

08.04 | 08:11

Dag Henk, betreft een boeking 27 april, ik heb een optie bij een arti...

26.01 | 10:57

Lijkt mij leuk er komen veel bekenden van mij Mike Stars, Dominicu...

04.12 | 12:56

Een geweldige club met veel artiesten En ja ze kunnen allemaal zingen